Ja, ik heb een vraag! Bel +31 (0) 543-470403
Menu

Prijsafspraken voor bedrijven

Prijsafspraken voor bedrijven

Prijsafspraken voor bedrijven

Bent u meubelmaker, keukenfabrikant of interieurbouwer? Bestel uw eiken, eiken old style, vuren, noten, essen, wengé, grenen en kersen meubelpanelen bij Pd Houtprodukten. Ook kunt u bij ons terecht voor massief houten tafelpoten, onderstellen, lijstwerk en ander toebehoren. Bovendien zijn wij dealer voor Monocoat olie en Frencken lijm. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven zonder tussenkomst van derden tegen de laatste prijs!

Hoe zit het met transportkosten?

Onze prijzen zijn exclusief btw en vrachtkosten. Wij leveren franco in Nederland en België bij een orderbedrag vanaf € 2.500,-. U kunt bij ons kiezen voor budgettransport of spoedtransport. Dus u bepaalt zelf hoe snel uw massief houten panelen geleverd worden. Wilt u uw bestelling binnen 24 uur ontvangen of volstaat afleveren binnen een week?

Franco

Wij leveren franco huis bij bestellingen vanaf € 2.500,-

Budgettransport

binnen 5 werkdagen*. Standaardprijs € 40,-

*Een uur voor aflevering ontvangt u bericht op uw mobiel.

Spoedtransport

op bepaalde voorkeursdag of binnen 24 uur. Meerprijs € 35,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Meeneemheftruck

Heeft u een meeneemheftruck nodig? Geef dat dan van tevoren door. Onze transporteur heeft zo’n koopaap niet standaard aan boord, maar neemt hem graag voor u mee. Meerprijs voor deze extra service bedraagt € 45,-, enkel bij spoed

Hout uit de ons omringende landen en Frankrijk heeft de voorkeur zodat milieuonvriendelijk transportkost vermeden kan worden.

Tweedehands of gerecycled hout is bijna altijd een milieuvriendelijk alternatief.

Milieuvriendelijke houtsoorten die geschikt zijn voor meubels: vuren, beuken, grenen, lariks, essen, esdoorn, kersen, noten, eiken, beuken.

Gevingerlast hout. In onze vingerlasstraat verlijmen wij volhout in de lengte door middel van een vingerlas. Op deze manier kunnen in principe oneindig lange balken worden gemaakt. Dankzij ons nauwkeurige vingerlasproces, dat met het KOMO-kwaliteitsmerk beloond is, zijn deze balken even sterk en stabiel als massief hout. Lees hier meer over ons vingerlasproces

Al het hout dat verkocht wordt, dient voorzien te zijn van een certificering. Er zijn in de houtindustrie verschillende certificeringen in omloop. De meest bekende is FSC. Bij hout met een FSC-certificering weet je zeker dat het hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos, met alle aandacht voor mensen en dieren die van dit bos afhankelijk zijn. Daarnaast is er nog de PEFC certificering voor vurenhout. Ook met deze certificering weet je dat je te maken hebt met hout dat afkomstig is uit duurzame bossen. Tevens bestaat er het SLS-keurmerk. Dit staat voor “Scandinavian Lumber Standard” en geeft aan dat het gaat om kwaliteitshout uit Scandinavië. Je doet er dus goed aan om te letten op de keurmerken en certificeringen van het hout, voor je op aankoop overgaat.

USP 1

Productieproces in eigen beheer

Van het ruwe hout zagen, het kunstmatige
droogproces tot het verlijmen

USP 2

40.000m² panelen op voorraad

We hebben 2 grote magazijnen in Aalten

USP 3

Spoedlevering mogelijk

Binnen 24 uur ter plaatse geleverd

USP 4

Gegarandeerd dé goedkoopste

Altijd de scherpste prijs