Ja, ik heb een vraag! Bel +31 (0) 543-470403
Menu

Monocoat olie

Wat moet je gebruiken om je houten meubels optimaal te beschermen? Wij adviseren Monocoat olie. Pd Houtprodukten is de  officiële dealer van Monocoat. Voor de producten van Monocoat kunt u  niet voordeliger terecht op de website van Monocoat, want zij hanteren dezelfde prijzen. Heeft u al een klantennummer bij Pd Houtprodukten? Dan is het misschien net zo handig uw Monocoat producten bij ons op rekening te bestellen zoals Monocoat olie, onderhoud, reiniging of accessoires.

Voordelen van Monocoat olie?

De naam zegt het eigenlijk al (mono = één). Monocoat is zuiniger in het gebruik omdat u in slechts een enkele laag het hout duurzaam kleurt en beschermt. Naast de transparante olie zijn er maar liefst 48 kleuren, die onderling te mengen zijn. Daar komt nog bij dat het product 100% ecologisch is; het bevat geen water en is volledig oplosmiddelvrij.

De natuurlijke houtuitstraling blijft bestaan

Monocoat Oil Plus 2C verbindt de bovenste houtvezels op moleculair niveau. Daardoor ontstaat er geen filmvorming en geen verzadiging. Het behandelde hout neemt geen product meer op als het zich eenmaal heeft gebonden aan het product. Als echte houtliefhebbers vinden wij het belangrijk dat de natuurlijke uitstraling van hout ook na behandeling intact blijft. Hout dat behandeld is met Monocoat behoudt die natuurlijke uitstraling!