Ja, ik heb een vraag! Bel +31 (0) 543-470403
Menu

Maatwerk

Wanneer gewenst kunnen wij onze massief houten producten voor u op maat produceren. De maatwerk producten die wij produceren, produceren wij net als de rest van de massief houten panelen in onze fabriek in Oekraïne. De gemiddelde levertijd voor maatwerk producten is ca. 4 weken.

Wij kunnen eiken panelen met een doorgaande lamel aanbieden tot een lengte van 4200mm lang. Uiteraard kunnen wij ook bredere panelen voor u produceren dan onze standaard afmeting van 1220mm. De maximale breedte die wij kunnen produceren is 1500mm.
Overige houtsoorten kunnen wij tot een lengte van 3500mm aanbieden.

Afmetingen die anders zijn dan onze standaard afmetingen kunnen wij voor een meerprijs voor u op maat produceren. Al onze maatwerk panelen worden met een overmaat geleverd zodat u deze zelf nog kan na-zagen. Heeft u niet de mogelijkheid tot het na-zagen van de massief houten panelen? Dan kunnen wij wanneer gewenst deze voor u exact op maat zagen.

Vraag uw offerte zeer eenvoudig aan op onze website of via info@pdhoutprodukten.nl . Op werkdagen ontvangt u binnen één uur uw offerte.


Al onze onderstellen, opgedikte bladen en eiken blokken kunnen wij enkel per aantallen voor u op maat produceren.

Kies een type:

Geen producten gevonden.